Авторизація

Зареєструватись

Login

Register

Політика кофіденційності та договір оферти

Політика конфіденційності

Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх користувачів. Користувачі інтернет-магазину Galiciagroup.com.ua можуть переглядати сторінки сайту не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Однак, для надання послуг, пов’язаних з купівлею товарів, представлених в нашому інтернет-магазині, нам потрібні Ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв’язатися з Вами, підтвердити замовлення і доставити Вам замовлений товар. Ваші персональні дані ми не передаємо третім особам і захищаємо їх конфіденційність.

1. Загальні положення

1.1 Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних Користувача. Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при оформленні замовлення через корзину магазина, при оформленні замовлення за телефонами, які вказані на сайті, і при реєстрації самим Користувачем (створення Особистого кабінету). Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем (при оформленні замовлення через корзину магазина або при реєстрації на сайті). Обов’язкова для надання послуги інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.

1.2 Конфіденційність персональних даних – обов’язкова умова для дотримання магазином доступу до персональних даних Користувача, з вимогою не допускати їх поширення без згоди Користувача або наявності іншої законної підстави.

1.3 Використання Користувачем сайту інтернет-магазину Galiciagroup.com.ua означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.4 У випадку незгоди з умовами Політики Користувач повинен припинити використання сайту інтернет-магазину Galiciagroup.com.ua.

1.5 Ця Політика застосовується тільки до сайту інтернет-магазину Galiciagroup.com.ua. Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на сайті інтернет-магазину Galiciagroup.com.ua.

1.6 Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту Інтернет-магазину.

1.7 Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення самим Користувачем до безпечного зберігання свого логіна і пароля, що дає доступ до його персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними Користувача. Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua не несе відповідальність за збитки завдані таким доступом. Ми рекомендуємо Користувачам використовувати складні паролі, які складаються з цифр і букв. Змінити пароль для доступу до своїх даних Користувач може скориставшись функцією “Мій обліковий запис” і зайшовши в розділ “Профіль”.

2. Персональні дані

2.1 Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua збирає персональні дані, а саме: ім’я, прізвище, контактний телефон, адреса електронної пошти, адреса для доставки. Також, ми можемо уточнити і отримати від Вас цю інформацію по телефону.

2.2 Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.

2.3 Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua не збирає IP-адреси користувачів.

3. Цілі збору і обробки персональних даних користувачів

3.1 Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг з продажу і доставки замовлених Вами товарів.

3.2 Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua збирає дані для зв’язку з Користувачем, в тому числі подання відповідного повідомлення про надання послуги, інформування Користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених Користувачем товарів, для зв’язку кур’єрської служби з Користувачем, а також для обробки запитів і заявок від Користувача.

3.3 Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом.

4. Умови надання доступу до бази даних

4.1 Ми не передаємо персональні дані Користувача третім особам крім випадків визначених законодавством України.

4.2 Розкриття персональних даних Користувача проводиться при замовленні Користувачем товарів в інтернет-магазині Galiciagroup.com.ua. Зокрема Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua має права передавати персональні дані кур’єрським службам, організаціям поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті інтернет-магазину Galiciagroup.com.ua, включаючи доставку Товару.

4.3 При втраті або розголошення персональних даних інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

4.4 Інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5. Зміна Користувачем персональної інформації

5.1 Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надану їм персональну інформацію або її частину, скориставшись функцією входу в “Мій обліковий запис” і зайшовши в розділ “Профіль”.

6. Зміна Політики конфіденційності

6.1 Ми маємо право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку, ми замінимо версію документа на сторінці “Політика конфіденційності”. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як інтернет-магазин Galiciagroup.com.ua захищає персональні дані своїх користувачів.

7. Зворотній зв’язок. Питання та пропозиції

7.1 Всі пропозиції або питання поп приводу цієї Політики слід повідомляти в службу підтримки користувачів інтернет-магазину Galiciagroup.com.ua за електронною адресою galiciagroup.office@gmail.com.

Договір публічної оферти

Нижченаведений текст є договором між інтернет-магазином, сайт якого розміщений в мережі Інтернет за адресою https://galiciagroup.com.ua, іменованим надалі «Інтернет-магазин» та користувачем послуг Інтернет-магазину, іменований в подальшому «Покупець», і визначає умови придбання товарів через сайт інтернет-магазину.

1. Загальні положення

1.1. Цей договір є договором публічної оферти (у відповідності зі ст. ст. 633, 641 і гол. 63 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа – підприємець).

1.2. У разі прийняття умов цього договору, тобто публічної оферти Інтернет-магазину, користувач стає Покупцем.

2. Терміни та визначення

2.1. Інтернет-магазин в особі підприємця фізичної особи Миць Ольга Миколаївна, засноване у відповідності із Законодавством України, реєстраційний номер 2169913480, оперує сайтом, розміщеним у мережі Інтернет за адресою https://galiciagroup.com.ua.

2.2. Товар — опублікований на сайті Інтернет-магазину перелік товарів.

2.3. Покупець – фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, отримує інформацію від Інтернет-магазину, розміщує замовлення та купує Товари, які представлені на сайті Інтернет-магазину, для цілей не пов’язаних із здійсненням підприємницької діяльності, чи юридична особа/фізична особа-підприємець.

2.4. Договір доручення – договір, що укладається на підставі норм чинного Цивільного кодексу України між Покупцем та Інтернет-магазином, на підставі якого Інтернет-магазин за дорученням, за рахунок і від імені Покупця здійснює підбір, купівлю і доставку обраних Покупцем на Сайті Товарів, а Покупець зобов’язується прийняти та оплатити належним чином надані послуги Інтернет-магазину і компенсувати витрати Інтернет-магазину з виконання доручення Покупця.

2.5. Замовлення – оформлена та розміщена заявка Покупця, адресована Інтернет-магазину, на придбання і доставку від його імені і за його дорученням Товарів.

2.6. Сайт – сукупність сторінок, доступ до яких здійснюється за допомогою веб-браузера, і програмних модулів, об’єднаних єдиною системою управління, розташованих в мережі Інтернет за адресою www.galiciagroup.com.ua і що містить всі ознаки публічної оферти з продажу Товарів.

2.7. Особистий кабінет – простір на Сайті, доступ до якого має Покупець, у якому відбивається його персональна інформація та історія розміщених ним Замовлень.

3. Предмет договору

3.1. Цей договір визначає порядок взаємодії та умови надання Інтернет-магазином послуг Покупцю, грунтуючись на його прагненнях, бажаннях і можливості скористатися послугами з продажу Товарів від імені, за дорученням і за рахунок Покупця, і їх доставці, а також на прагненні Інтернет-магазину надати Покупцю інформацію, що цікавить його, продати Товари.

3.2. Інтернет-магазин надає Покупцеві продаж та доставку Товарів.

3.3. Покупець приймає умови цього договору в момент оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку «Оформити замовлення», що виражає підтвердження Покупця про прочитання тексту цього договору і згоду з його умовами. Надалі заперечення від Покупця щодо надання таким чином своєї згоди позбавляє Інтернет-магазин від будь-якого роду відповідальності за невиконання умов цього договору і залишає право Інтернет-магазину скасувати Замовлення в односторонньому порядку.

3.4. Інтернет-магазин має право без попереднього повідомлення Покупця залучати третіх осіб для виконання покладених на нього обов’язків за Договором доручення.

4. Правила роботи з Сайтом

4.1. Покупець може переглядати вміст Сайту, оформляти замовлення, а також користуватися іншими його сервісами.

4.2. Реєстрація потрібна для доступу Покупця до персоніфікованої інформації і надання додаткових можливостей роботи з Сайтом.

4.3. Користувач може зареєструватися на сайті. При реєстрації Покупець вводить наступні дані:

  • Ім’я, прізвище
  • Адреса електронної пошти
  • Пароль

4.4. Покупець зобов’язується надати відповідну дійсності, точну і повну інформацію про себе. Інтернет-магазин не несе відповідальності за точність та правильність інформації, що залишається Покупцем при реєстрації та здійсненні Замовлення.

4.5. Після реєстрації на Сайті Покупцеві надається доступ до Особистого кабінету.

4.6. Покупець зобов’язується не повідомляти третім особам параметри доступу, вказані при реєстрації. У разі виникнення у Покупця підозри щодо несанкціонованого використання третіми особами таких параметрів, Покупець зобов’язується негайно повідомити про це Інтернет-магазину, надіславши електронного листа на coffeeshop.onelove@gmail.com.

4.7. Покупець несе відповідальність за будь-які дії, здійснені на Сайті під його обліковим записом і від його імені.

4.8. Інтернет-магазин має право відмовити Покупцеві у користуванні послугами Інтернет-магазину, якщо у останнього будуть підстави вважати, що Покупець вказав недостовірні дані, а так само за умови несумлінного поводження (наприклад, порушення умов цього договору, або ін).

4.9. Заборонено використовувати Сайт в протизаконній і забороненій діяльності. Покупці Інтернет-магазину погоджуються дотримуватися законів України та норми поведінки, прийнятих в мережі Інтернет, а саме, але не обмежуючись, розміщенням на сайті матеріалів екстремістського, порнографічного чи іншого характеру, що зачіпає і/або ущемляє честь, гідність та/або ділову репутацію третіх осіб і порушують загальноприйняті норми моралі, а також розміщувати рекламну інформацію без дозволу Інтернет-магазину.

5. Порядок оформлення Замовлення

5.1. Покупець оформляє Замовлення на Сайті самостійно, шляхом додавання обраних Товарів у віртуальну корзину «Кошик» і натиснувши кнопку «Оформити замовлення».

5.2. Оформити Замовлення на Товари можуть всі Покупці, незалежно від реєстрації. Замовлення обробляються і доставляються по Україні після оплати.

5.3. Оплата здійснюється через: онлайн банківською платіжною карткою VISA/MasterCard, онлайн через інтернет-банкінг Приват24, готівкою в терміналах Приватбанку або готівкою при отриманні на відділенні Нової Пошти. Оплата проводиться в національній валюті України – гривнях.

6. Порядок оплати

6.1. Покупець оплачує продаються Інтернет-магазином Товари, а також зобов’язується відшкодувати фактичні витрати Інтернет-магазину на виконання доручення Покупця, згідно з умовами цього договору та Договору доручення.

6.2. Загальна вартість Замовлення, що включає повну вартість Товарів, послуг Інтернет-магазину і відшкодування понесених нею фактичних витрат на здійснення доручення Покупця, дорівнює сумі, що підлягає оплаті і вказується на Сайті при оформленні і в момент розміщення Замовлення.

6.3. Покупець повинен ознайомитися з зовнішнім виглядом доставлених Товарів, перевірити номенклатуру замовлених і доставлених Товарів у вказаному місці їх доставки.

7. Умови повернення

7.1. Інтернет-магазин здійснює доставку Замовлення в зазначений Покупцем місце і час для того, щоб останній міг отримати оплачений Товар.

7.2. У разі бажання повернути придбану продукцію необхідно зв’язатися з адміністрацією Інтернет-магазину по e-mail galiciagroup.office@gmail.com, вказавши причину, номер замовлення і контактні дані.

7.3. Повернення товару здійснюється протягом 14 календарних днів від дати покупки при наступних умовах: 1) збереження цілісності товару і упаковки, 2) товар, не був у вживанні і не має слідів використання.

7.4. Повернення товару здійснюється за рахунок покупця.

8. Порядок доставки Замовлень

8.1. Доставка здійснюється з 09:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю. Вихідні дні – субота, неділя та офіційні свята. Замовлення, оформлені протягом дня доставляються на наступний день.

8.2. Про можливість доставки за межі України Покупцеві слід уточнювати в адміністрації Інтернет-магазину.

8.3. При доставці Замовлення Покупець отримує від представника Інтернет-магазину наступні документи: касовий чек, який підтверджує оплату Покупцем вартості Товару та/або послуг Інтернет-магазину.

9. Конфіденційність і захист персональних даних

9.1. При реєстрації на Сайті Покупець залишає персональні дані, зазначені в п. 4.3. цього договору.

9.2. Крім зазначених у п. 4.3. цього договору даних, Інтернет-магазин отримує від Покупця дані:

  • про адресі доставки
  • інформацію про смаки, інтереси, уподобання Покупця
  • та іншу інформацію.

9.3. Надаючи свої персональні дані на Сайті при реєстрації або оформленні Замовлення Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (в тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження строку дії такої згоди відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р.

9.4. Інтернет-магазин використовує отримані персональні дані для цілей продажу Товарів і надання послуг, визначених цим договором, для просування послуг, що надаються Інтернет-магазином, в тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.

9.5. Інтернет-магазин зобов’язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Інтернет-магазином інформації агентам та третім особам, які діють на підставі договору з Інтернет-магазином, в тому числі і для виконання зобов’язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами законодавства.

9.6. Якщо Покупець не бажає, щоб Інтернет-магазин продовжував обробляти персональні дані, то Покупцеві необхідно звернутися з заявою в службу підтримки. У цьому разі Покупець не зможе продовжувати користуватися послугами Інтернет-магазину.

9.7. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Інтернет-магазин не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов’язань у зв’язку з неактуальностью інформації про Покупця або невідповідністю дійсності.

10. Інформаційні повідомлення

10.1. Реєструючись на Сайті або оформляючи Замовлення без реєстрації, Покупець дає Інтернет-магазину згоду на отримання інформаційних повідомлень від Інтернет-магазину і його партнерів, що діють на підставі договору з Інтернет-магазином, за допомогою служби коротких повідомлень (SMS) та електронної пошти.

10.2. У будь-який момент Покупець має право відмовитися від отримання такої розсилки, для цього необхідно звернутися з заявою в службу підтримки.

11. Правила використання матеріалів, розміщених на Сайті

11.1. Сайт містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші охоронювані законом матеріали, включаючи, але не обмежуючись, тексти, фотографії, графічні зображення та інше.

11.2. Весь зміст Сайту охороняється законодавством України.

11.3. Покупець не має права використовувати матеріали, розміщені на Сайті, як то: вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, брати участь у продажі чи уступки, створювати похідні продукти та ін.

12. Інші умови

12.1. Цей договір укладено на території України і підпорядковується матеріальному праву України.

12.2. Недійсність будь-якого пункту або частини цього договору не веде до недійсності договору в цілому.

12.3. Усі спори, що виникають між Покупцем та Інтернет-магазином, вирішуються шляхом переговорів. У випадку не досягнення врегулювання спірного питання, Покупець або Інтернет-магазин можуть звернутися за вирішенням спору в судові органи згідно з чинним законодавством.

12.4. Інтернет-магазин має право вносити зміни в текст цього договору за власним розсудом у будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців. Актуальна (чинна) редакція договору завжди доступна за адресою https://galiciagroup.com.ua/privacy-policy